Wij houden net als jullie van planten. Buiten dat onze planten met heel veel zorg en liefde worden gekweekt, zorgen wij er ook voor dat ze met zorg en liefde, duurzaam worden ingepakt en verzonden. We willen natuurlijk wel dat de plant in net zo’n goede staat bij jou thuis wordt afgeleverd.

Onze planten worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuisbezorgd, zowel in Nederland als in Belgie. Je hoeft dus nooit lang te wachten om je nieuwe groene vriend te verwelkomen. En een mooi bijkomend voordeel, de bezorging is bij ons helemaal gratis! Shop dus snel je nieuwe vriend en geef hem een mooi plekje bij jou in huis. 

LET OP!

  • Omdat het bij de bezorgers nu erg druk is, kan het wellicht iets langer duren dan je gewend bent. Houd daar dus rekening mee!
  • Wij zijn in het weekend niet aanwezig. Bestel je dus in het weekend, dan kan je levertijd iets langer zijn! 

Heb je een vraag?
Of je nu een vraag hebt over de verzorging van de planten, ons assortiment of je hebt een goede tip. Laat het ons te alle tijden weten! We staan elke werkdag voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden en geven graag ons passende advies. Daarnaast staan we altijd open voor feedback. Alles om onze webshop te optimaliseren en nog beter te maken.

Bel: 06-14733259

Mail: info@weloveplants.nl

Artikel niet goed aangekomen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat het tijdens transport niet helemaal goed gaat. Is dit aan de orde? Laat het ons weten! In dit geval zullen wij altijd zorgen voor een passende oplossing. Je kunt hiervoor - onder vermelding van je ordernummer - contact opnemen met onze klantenservice, via info@weloveplants.nl

 

Klachten
Is er iets niet in orde met je product, of heb je een klacht over de levering? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@weloveplants.nl. Wij doen er vervolgens alles aan om weer een glimlach op je gezicht te toveren! 

Ben je niet tevreden? Check onze ‘niet tevreden’ pagina om te zien wat je moet doen!