Al onze planten, vers van de kweker. Bij We Love Plants is kwaliteit het allerbelangrijkste. Met alle liefde, zorgen wij ervoor dat je plant op z’n best bij je thuis wordt bezorgd. Dit begint uiteraard bij het duurzaam kweken van je groene huisgenoot. Met liefde en zorg wordt dit proces vervolgt en als onze groene vriend er klaar voor is, wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan jou en start hier de rest van zijn mooie leven.

Wij zijn up to date en altijd op zoek naar de nieuwste trendy planten en decoratie. We zijn oplettend en houden alles in de gaten om te zorgen dat we jou altijd kunnen voorzien van de hipste producten gebaseerd op de nieuwste trends.

Heb je een vraag?
Of je nu een vraag hebt over de verzorging van de planten, ons assortiment of je hebt een goede tip. Laat het ons te alle tijden weten! We staan elke werkdag voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden en geven graag ons passende advies. Daarnaast staan we altijd open voor feedback. Alles om onze webshop te optimaliseren en nog beter te maken.

Bel: 06-14733259

Mail: info@weloveplants.nl