Planten kunnen en mogen tegenwoordig niet meer ontbreken in je interieur. Ze zijn helemaal 'hip' en 'happening' op het moment en de keuze in planten is oneindig. Je hebt ze in alle soorten en maten en voor elk type verzorger is een passende plant. 

Bij 'We Love Plants' bieden we een breed assortiment aan duurzaam gekweekte planten en decoratie en daarbij hoef je niet meer naar het tuincentrum om je planten te shoppen. Hoe fijn is dat! De planten komen vers van de kweker en worden gewoon bij jou thuis bezorgd. Wij brengen onze 'Love' voor 'Plants', binnen een handomdraai bij jou! Creëer met gemak een fijne, maar ook gezellige omgeving en kom tot rust in je eigen huis. 

Bij 'We Love Plants' is een ruime voorraad beschikbaar en deze voorraad wordt dagelijks bijgevuld met planten die direct van de kweker komen. Daarnaast beschikken wij over een goede dosis kennis en kunnen we je dus alles vertellen over de planten en de verzorging ervan. 

Buiten dat de keuze in planten reuze is, beschikken we ook over mooie decoratie. Denk aan mooie potten en manden voor je planten, maar ook bieden we droogboeketten aan in verschillende maten en kleuren. Kortom, we hebben alles wat je nodig hebt om die rust en gezelligheid bij jou thuis te creëren. 

Disclaimer:
Bij We Love Plants kiezen we altijd de beste en mooiste producten voor jullie uit. Aangezien wij werken met natuurlijke producten kan het echter wel zijn dat de producten niet exact hetzelfde zijn als op de foto. Wij hopen op jullie begrip hiervoor!

Klantenservice
Voor al onze planten vind je op de website in de plantenwijzer, simpele en handige tips om je groene vriendjes te verzorgen en te onderhouden. Daarnaast vind je op onze website onze contactgegevens en kun je ons via Whatsapp, mail of telefoon altijd bereiken. We staan elke werkdag voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden en geven graag ons passende advies. Alles om die fijne en gezellige omgeving bij jou thuis, waar te maken. 

Bel: 06-14733259

Mail: info@weloveplants.nl

Samenwerken? Superleuk!
Heb je een blog, ben je actief op Instagram en hou jij net zoveel van planten als wij? Dan zoeken wij jou! Heb je interesse? Neem dan contact op via info@weloveplants.nl